YOZGAT / SORGUN - Fatih Ortaokulu

Fatih Ortaokulu

Adres
AHMETEFENDİ MAH.ŞEHİT MUSTAFA TEKGÜL CAD.NO.17 Sorgun Diş Hastanesi arkası Sorgun/Yozgat
Vizyon
Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Bilgiye ulaşmak için,okuyan,inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, akla ve bilime dayalı olarak kendisini hayata ve üst öğrenime hazırlayan ahlaki değerlere sahip öğrenciler yetiştiren, çevreyle işbirliği içerisinde nitelikli olan bir okul olmak.
Başarılar
OKULUMUZ SPORTİF FAALİYETLERDE SIK SIK DERECELER YAPMAKTADIR.KROS,FUTBOL,BİLEK GÜREŞİ FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
KALORİFER/DOĞALGAZ