29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ile kutladık.

Dr.Öğr.Üyesi Canan DEMİRCİ ile bilim söyleşisi

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ortak Sınav Tarihleri

27 Ekim 2023 Cuma Günü Okul Aile Birliği Toplantımız vardır.

Ahilik Haftası dolayısıyla Sorgun Müftülüğü'nden gelen yetkili öğrencilerimize konu hakkında sunum yapmıştır.

Kutlu Doğum haftası dolayısıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin öğrencilere kek ve mevye suyu ikramı.

BURSLULUK SINAVI

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Kübra YAŞAR'ın rehberliğinde hazırlanan Öğretmenler Günün etkinliğimiz. Velilerimiz arasında yapılan pasta yarışmasında birinci olan velimize Okul Müdürümüz Yavuz AKMAN tarafından hediyesi takdim edildi.

Öğrencimizin 2.lik başarısı.

May

Kırşehir'de yapılan, 17 ilin katıldığı, okullar arası küçükler taekwondo grup müsabakalarında 33 kg da yarışan öğrencimiz Durak Efe Baran 3. olarak Türkiye finallerine katılmaya ha kazanmıştır. Tebrik eder, başarılar dileriz.

Nis

İlçemizde düzenlenen İSTİKLALDEN İSTİKBALE ÇANAKKALE Konulu Şiir ve Kompozisyon yarışmasında 8/C sınıfı öğrencimiz Kıymet Kübra Yılmaz Kompozisyon kategorsinde birince olmuştur. Tebrik ederiz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMIMIZ

Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz İbrahim ÇELİK'in rehberliğinde çalışan öğrencilerimiz Yıldız Erkekler puanlı atletizm yarışmasında takım olarak il birincisi olmuştur. Tebrik ederiz.