20-21 Mart tarihlerinde Yozgat'ta yapılan okullar arası küçükler Taekwondo il seçmelerinde okulumuz öğrencisi Durak Efe BARAN 30 kg da il birincisİ, Zehra GENÇER il ikincisi, Fatıma GENÇER il üçüncüsü olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Teknoloji Tasarım dersi öğretmenimiz Nagehan AKMAN rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliğimiz.

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Yasemin ERDOĞDU'nun rehberliğinde hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü etkinliği..

Puanlı atletizm İl yarışmalarında okulumuz Sorgun Fatih Ortaokulu küçük erkekler kategorisinde İl birincisi küçük kizlar kategorisinde il ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

7. Sınıflar Münazara Yarışması

Ock

Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz İbrahim ÇELİK rehberliğinde çalışan öğrencilerimiz Kros bölge şampiyonası müsabakalarında yarışları bölge 4 üncüsü olarak tamamladi. Tebrik ederiz.

Ara

İlçe Emniyet Müdürümüz Tamer Azem ARSLAN okulumuz öğrencilerine 15 Temmuz konulu seminer vermiştir.

Ara

Sorgun'lu Şehidimiz Enes Gazi ÖZDEMİR adına Red Star Havacılık tarafından okulumuza çeşme yapılmıştır. Çeşmenin yapılmasında emeği geçen Red Star Havacılık şirketine ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa ÖCAL'a teşekkür ediyoruz. Şehidimiz Enes Gazi ÖZDEMİR'i bir kez daha rahmetle, saygıyla anıyoruz.

Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz İbrahim Çelik rehberliğinde çalışan öğrencilerimiz;

Erkekler Yıldızlar 3000 m Kros il yarışmalarında takım olarak il 1.si, Ferdi Branşta il 1.si ve il 4.sü olmuştur.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz İbrahim Çelik rehberliğinde hazırlanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yıldız

Erkekler 50kg İl 1.si, İl 3.sü

Erkekler 55kg il 2.si, il 3.ü

Erkekler 60kg il 2.si, il 3.ü

Yıldız

Kızlar 65kg+ sağ kol İl 1.si

Kızlar 65kg+ sol kol İl 1.si

Kızlar 60kg sağ kol İl 3.si

Türkçe öğretmenimiz Ahmet KEPİR rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü programımız.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü. Saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Beden Eğitimi öğretmenimiz İbrahim ÇELİK rehberliğinde çalışan öğrencilerimiz Yozgat Atletizm U14 U16 katagoriler müsabakasında U14 erkekler il birincisi, il ikincisi ve il üçüncüsü olmuştur. Tebrik ederiz.