Eyl

Okulumuz Okul Müdürü olarak göreve başlayan Yavuz AKMAN'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa ÖCAL, Şube Müdürlerimiz Coşkun BÖLÜKBAŞI, Fatih ŞAHİN ve Hasan BAKIR hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Eyl

Ders Kitaplarımız ve Kaynak Kitaplarımız dağıtıldı.

2022 YILI MEB BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI.

Yozgat ilimizde yapılan bilek güreşi müsabakalarında 5 öğrencimiz 1.lik madalyası almıştır. Bir öğrencimiz 3. olmuştur.Öğretmen ve öğrncilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Yarıyıl Tatili başlıyor. Karne Heyecanı.

Ock

Öğrenci ve öğretmenlerimizin bağışlarıyla oluşturduğumuz, 1200 kitaptan oluşan ve büyümeye devam eden okul kütüphanemiz öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN.

May

Sevgili öğrencilerimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk meclisin açıldığı gün olan 23 Nisan'ı sizlere hediye etmiştir. Biz de her şeyin olduğu gibi eğitimin de en iyisini hakeden güzel çocuklarımız için okulumuzu geliştirmeye çalışıyor ve ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZI YÜREKTEN KUTLUYORUZ.

2019-2020 Eğitim- Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı 20.09.2019 pazar günü okulumuz salonunda yapıldı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı gelir ve gideri aşağıda yayınlanmıştır.

2019-2020 tahmini bütçe aşağıda yayınlanmıştır.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 81. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

2019-2020 Okul Aile Birliği toplantısını 20.01.2019 Pazar günü yaptık. Toplantımıza yaklaşık 200 velimiz katıldı.

Yeni okul aile birliği yönetimi oluşturuldu. Eğitim ve öğretim üzerine bir çok konuda velilerimiz bilgilendirildi. Ardından sınıf veli toplantıları yapıldı.

Fatih Ortaokulu olarak 2019-2020 Eğitim öğretim yılının başarılı ve kazasız geçmesini temenni ederiz.

Eyl

15 Temmuz'da, devletimizi yıkmaya çalışan hain terör örgütü FETO'nun yaptığı ihanet geniş kapsamlı olarak öğrencilerimize aktarıldı.

Konu ile ilgili film ve slaytlar izletildi. Konuşmalar yapıldı. Bu tür örgütlere karşı nasıl bir tavır almamız gerektiği çocuklarımıza anlatılmaya çalışıldı.

Tüm şehitlerimizin makamı cennet olsun.

Allah Türk Milletine bir daha bu tür olaylar yaşatmasın.