23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Teknoloji Tasarım dersi öğretmenimiz Nagihan AKMAN ve İngilizce öğretmenimiz Ümmühan ÜLKER TARHAN rehberliğinde hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinliğimiz ...

Türkçe dersi öğretmenimiz Ahmet KEPİR rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü etkinliğimiz

Şbt

Sorgun Gençlik Derneği'ne teşekkür ederiz.

Şbt

Küçükler puanlı atletizim yarışlarında kız takımımız il ikincisi erkek takımımız il üçüncüsü olmuştur  erkeklerde 1000 m koşu ve yüksek atlama branşlarında öğrencilerimiz il 1 incisi olmuştur.

Beden eğitimi ve spor dersi öğretmenimiz İbrahim hocanın rehberliğinde çalışan sporcularımızı tebrik ederiz.

Şbt

Sorgun Gençlik Derneği SORGED'in düzenlediği Mutfak Atölyesi etkinliğine okulumuz öğrencileri de katılmıştır.

SORGED gönüllülerine ve gönüllülük faaliyetleri dolayısıyla ilçemizde bulunan İtalya, Makedonya ve Ürdün'den gelen gönüllü gençlere teşekkür ederiz.

Şbt

Yozgat Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğünün düzenlediği 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Puanlı Atletizm Yıldız Erkekler  Yarışmasında  Fatih Ortaokulu İl Birincisi Olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa ÖCAL, Deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için okulumuzda düzenlenen saygı duruşuna katılmıştır.

Şbt

6 Aralık Çarşamba Günü Saat 13.30 da Çanakkale Mobil Müzesi Okulumuzda alacaktır. Öğrenci ve velilerimiz ücretsiz gezebilirler.

Dr.Öğr.Üyesi Canan DEMİRCİ okulumuzda "Bilinçli Farkındalık ve Kariyer Bilinci, Anda Kalmak: Doktorayı NAsıl Bitirdim?" konulu bilim söyleşisi gerçekleştirdi.

Fatih Ortaokulu olarak kendisine Teşekkür ederiz.

Saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ile kutladık.